Sunar Un ve Yem

Ürettiği un ve yem ürünleri ile sektöründe 40 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Sunar Un ve Yem  A.Ş, gıda ve yem sektörünün öncü kuruluşları arasında yer almaktadır. İstanbul Sanayi Odası tarafından Türkiye’nin sanayi devlerini sıralayan İSO İkinci 500 listesine girmeyi başaran Sunar Un ve Yem, bu listede yükselişini sürdürmektedir.

Dünyanın en verimli ovalarından ve Türkiye’nin önde gelen tarım alanlarından olan Çukurova Bölgesi’nde yetişen buğdayı işlemek amacıyla 1976 yılında kurulan Sunar Un ve Yem tesisleri, Osmaniye’nin de ilk sanayi tesisleri arasında yer almaktadır. Üretimine un ile başlayan Sunar Un ve Yem, 1997 yılına gelindiğinde bölgede gelişen hayvancılığın artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Sunar Yem fabrikasını da bünyesine katmıştır. Büyükbaş, küçükbaş ve kanatlı hayvanlar için bütün gelişim aşamalarına cevap verebilecek nitelikte toz ve pelet formlarında doğal hayvan yemleri üreten Sunar Yem, Sunar Topluluğu bünyesindeki diğer üretim tesislerinden sağladığı hammadde ve içerikler sayesinde yılın 12 ayı aynı kalite, içerik ve özellikte yem üretmektedir.

Değişen ve gelişen teknolojiye adapte olabilen modern üretim parkurunda, nitelikli üretim bilinciyle; fırınlara yönelik ekmeklik unları, ev hanımları için rafta sunulan unları üreten Sunar Un ve Yem, pastane ve özel fırınlar için de lüks un çeşitleri üretmektedir.

Bölgesinde en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Sunar Un ve Yem, üretimdeki kalitesini TSE 9001:2000 Kalite güvence sistemleri ile belgelendirmiştir.

Sunar Un ve Yem San. ve Tic. A.Ş.
Y.K. Başkanı: Mustafa Nuri Çomu
Genel Müdür: Mustafa Topal
Ürünler: Ekmekli Un Grubu, Lüks Un Grubu – Raf Un Grubu ve Besi Yemi – Süt Yemi – Özel Dönem Yemleri
Adres:

Akyar Köyü Bağ-Kur Evleri Mevkii No:66 PK 80020 Osmaniye / TÜRKİYE

Telefon:  +90 (328) 826 02 65
Fax: +90 (328) 826 02 63
Web: www.sunarunveyem.com.tr

www.sunaryem.com.tr